Live actueel weer.
Alarm en meldingen.

Geen waarschuwingen..

Buienradar & weersverwachting.

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op woensdag 26 november 2014 om 13.55 uur

Van het zuiden uit af en toe (mot)regen

Er is veel bewolking en in het zuiden valt lokaal lichte (mot)regen. Vanmiddag trekt het gebied met af en toe lichte (mot)regen langzaam noordwaarts, maar in het noorden blijft het tot de avond droog en daar is de zon op een aantal plaatsen nog even te zien. In de loop van de avond valt er ook in het noorden lokaal (mot)regen. De middagtemperatuur ligt rond 6 graden. De oost- tot zuidoostenwind is matig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer vrij krachtig.

In de nacht naar donderdag is het bewolkt met plaatselijk (mot)regen, vooral in het noorden. Verder wordt het nevelig. De minima liggen op de meeste plaatsen rond een graad of 4, maar in het zuidwesten loopt de temperatuur op naar 8 of 9 graden. De oost- tot zuidoostenwind neemt af naar zwak tot matig, aan zee is de wind matig tot vrij krachtig.

Donderdag overdag is het bewolkt en valt er soms (mot)regen. Van het zuiden uit komen pas in de avond enkele opklaringen het land binnen. De temperatuur varieert van ongeveer 5 graden in het noordoosten tot lokaal 11 graden in het zuiden. De oostelijke wind neemt iets in kracht toe, boven land naar matig, aan zee en dan vooral in het noordelijk kustgebied, naar (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Weersverwachting lange termijn.
Verwachting (middel)lange termijn

Vooruitzichten
Geleidelijk dalen de maxima naar waardes beneden het langjarig gemiddelde. 's Nachts gaat het op veel plaatsen licht vriezen. De neerslagkansen zijn gering en van tijd tot tijd schijnt de zon.
Do Vr Za Zo Ma Di
Zonneschijn (%) 10 30 30 20 20 10
Neerslagkans (%) 60 10 10 10 20 30
Neerslaghoeveelheid (mm) 0/1 0 0 0 0 0
Minimumtemperatuur (°C) 5 5/6 1/2 -1/0 -2/1 -3/1
Middagtemperatuur (°C) 8 7/9 5/6 3/5 1/5 1/7
Windrichting O O O NO O NO
Windkracht (bft) 3 3 3 3 3 3
Uitgifte: 26/11/2014 13.55 uur LT


Bron: KNMI

Grafieken weermetingen.
temperatuur de afgelopen 24 uur.. luchdruk de afgelopen 24 uur..
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Meteogram Dalfsen.
Weerfoto van de dag
Vincent - 11 augustus 2014 - Naderende bui boven Poppenallee 1 foto van de dag
Weerblog
zondag 12 januari :
zondag 22 december :
Twitter
Advertenties