Live actueel weer.
Alarm en meldingen.

Geen waarschuwingen..

Buienradar & weersverwachting.

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op vrijdag 09 december 2016 om 12.28 uur

Overwegend grijs, in het zuiden plaatselijk wat zon

Vandaag is het bewolkt met af en toe motregen. Verder is het op veel plaatsen nevelig en komt in het noorden plaatselijk mist voor. In de loop van de middag komen er in de zuidelijke helft van het land enkele opklaringen voor en wordt het overwegend droog. Met een middagtemperatuur van rond 10C is het zacht. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig, vanavond mogelijk enige tijd krachtig, 6 Bft.

Vanavond klaart het van het zuidwesten uit eerst grotendeels op. In de loop van de nacht neemt de bewolking van het noordwesten uit echter weer toe, maar het blijft nog droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4C in het zuidoosten tot 9C in het noordwesten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Morgenochtend is de zon in het zuidoosten eerst nog even te zien. Verder wordt het een bewolkte dag. Af en toe kan er wat regen of motregen vallen, eerst vooral in de noordelijke helft en later ook elders. Opnieuw kan in het noorden lokaal mist voorkomen. In de tweede helft van de avond gaat het in het westen en noorden van het land harder regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 10C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Weersverwachting lange termijn.
Verwachting (middel)lange termijn

Vooruitzichten
Zacht en overwegend bewolkt met zondag eerst regen. Daarna meest droog en iets lagere temperaturen.
Za Zo Ma Di Wo Do
Zonneschijn (%) 10 20 10 10 10 30
Neerslagkans (%) 70 50 20 30 30 40
Neerslaghoeveelheid (mm) 1/2 0/3 0 0/1 0/1 0/1
Minimumtemperatuur (°C) 7 6/7 4/6 3/5 3/6 2/5
Middagtemperatuur (°C) 10 9 6/9 6/9 6/9 5/8
Windrichting ZW W ZW Z Z Z
Windkracht (bft) 4 3 2 3 3 3
Uitgifte: 09/12/2016 12.28 uur LT


Bron: KNMI

Grafieken weermetingen.
temperatuur de afgelopen 24 uur.. luchdruk de afgelopen 24 uur..
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Meteogram Dalfsen.