Live actueel weer.
Alarm en meldingen.

Geen waarschuwingen..

Buienradar & weersverwachting.

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op maandag 02 maart 2015 om 23.37 uur

Vooral overdag buien, soms met onweer, hagel en natte sneeuw

Vannacht zijn er opklaringen, maar is er ook een enkele bui met hagel of natte sneeuw mogelijk. De minima liggen tussen +1 graad in het oosten en 4 graden aan zee. De west- tot zuidwestenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Overdag trekt een gebied met buien van west naar oost over het land. Bij deze buien kan onweer, hagel en mogelijk natte sneeuw voorkomen. In de middag klaart het van het westen uit op, maar ook dan blijft een enkele winterse bui mogelijk. De middagtemperatuur wordt ongeveer 6 graden. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig en langs de westkust mogelijk hard. Bij buien is er kans op windstoten.

In de nacht naar woensdag zijn er opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog. In het noorden kan nog wel een enkele winterse bui voorkomen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4 graden vlak aan zee tot rond het vriespunt in het binnenland. De zuidwestenwind is matig boven land en af en toe krachtig langs de kust.

Woensdag overdag is er af en toe zon maar er trekken ook enkele buien over. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7 graden. De wind waait uit west tot noordwest en is matig boven land en krachtig tot hard aan de kust. (Bron: KNMI)

Weersverwachting lange termijn.
Verwachting (middel)lange termijn

Vooruitzichten
Aanvankelijk vrij wisselvallig weer met temperaturen rond 8 graden. In het weekeinde afnemende neerslagkans en oplopende temperatuur.
Di Wo Do Vr Za Zo
Zonneschijn (%) 50 40 40 20 20 60
Neerslagkans (%) 80 50 20 50 20 10
Neerslaghoeveelheid (mm) 1/3 1/3 0/1 1/2 0 0
Minimumtemperatuur (°C) 2 1/2 2 0/2 0/4 1/3
Middagtemperatuur (°C) 6 6/7 7/8 8/9 9/10 10/13
Windrichting ZW W NW W ZW ZW
Windkracht (bft) 4 5 3 3 3 2
Uitgifte: 02/03/2015 18.23 uur LT


Bron: KNMI

Grafieken weermetingen.
temperatuur de afgelopen 24 uur.. luchdruk de afgelopen 24 uur..
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Meteogram Dalfsen.
Weerfoto van de dag
Tineke van Lemel - 2013 - afgebroken tak Lemelerberg Ommen 1 foto van de dag
Weerblog
zondag 12 januari :
zondag 22 december :
Twitter
Advertenties