Live actueel weer.
Alarm en meldingen.

Geen waarschuwingen..

Buienradar & weersverwachting.

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op woensdag 10 februari 2016 om 03.04 uur

Van tijd tot tijd buien

Het is wisselend bewolkt en er komen veel buien voor. Met name in het noordwesten en noorden kunnen deze lokaal gepaard gaan met onweer. Naarmate de nacht vordert neemt de kans op natte sneeuw toe. De minimumtemperatuur loopt uiteen van landinwaarts lokaal dicht bij het vriespunt tot 5 graden aan zee. De wind is west tot zuidwest en matig. In het zuidwestelijk kustgebied en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig.

Overdag is er tamelijk veel bewolking en trekken er geregeld gebieden met buiige regen over het land. In de eerste helft van de ochtend kan in het oosten ook nog natte sneeuw vallen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 6 graden. De wind is zuidwest en matig, draait geleidelijk naar west tot noordwest en neemt aan de kust toe tot krachtig of hard.

In de nacht naar donderdag zijn er enkele opklaringen maar kan er met name in het noorden ook nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond een graad of 2. De west- tot zuidwestenwind is meest matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig.

Donderdag overdag is het wisselend bewolkt en kan er een enkele bui voorkomen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7 graden. De westenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Weersverwachting lange termijn.
Verwachting (middel)lange termijn

Vooruitzichten
Do Vr Za Zo Ma Di
Zonneschijn (%) 30 20 30 30 20 50
Neerslagkans (%) 40 30 60 60 50 30
Neerslaghoeveelheid (mm) 1/2 0/1 0/4 1/5 0/2 0
Minimumtemperatuur (°C) 2 -1/0 -1/1 -1/2 -1/2 -2/1
Middagtemperatuur (°C) 7 5/6 4/6 4/6 4/6 4/5
Windrichting W Z ZO NO N NO
Windkracht (bft) 4 3 3 4 4 3
Uitgifte: 10/02/2016 03.04 uur LT


Bron: KNMI

Grafieken weermetingen.
temperatuur de afgelopen 24 uur.. luchdruk de afgelopen 24 uur..
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Meteogram Dalfsen.