Live actueel weer.
Alarm en meldingen.

Geen waarschuwingen..

Buienradar & weersverwachting.

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zaterdag 13 februari 2016 om 10.09 uur

Eerst zon, in het noorden grijs. Morgen regenachtig

In het noorden is het grijs met nevel en lage wolken. Elders is het eerst zonnig, maar in de loop van de dag komt er meer bewolking. Aanvankelijk is het droog, maar later in de middag en in de avond gaat het in de zuidelijke helft van het land af en toe regenen. In de loop van de avond neemt de kans op natte sneeuw toe. De middagtemperaturen liggen rond de 6 graden. Er staat een zwakke tot matige oostelijke wind. Later op de dag neemt de wind op de Wadden toe naar vrij krachtig.

In de nacht van zaterdag op zondag is het bewolkt en valt er in een groot deel van het land af en toe (natte) sneeuw of regen. Als het wat harder sneeuwt, zal de sneeuw op sommige plaatsen (even) blijven liggen, maar de kans op gladheid is klein. De wind blijft oostelijk en neemt iets af tot matig. De minimumtemperaturen liggen rond 1 graad boven het vriespunt.

Zondag wordt een bewolkte dag met van tijd tot tijd regen of (natte) sneeuw. Onder de bewolking en bij een matige noordoostelijke wind wordt het niet warmer dan 4 graden. (Bron: KNMI)

Weersverwachting lange termijn.
Verwachting (middel)lange termijn

Vooruitzichten
Maandag eerst nog kans op (winterse) neerslag, daarna een aantal droge dagen met in de nachten lichte vorst. Aan het einde van de week een overgang naar zachter weer.
Zo Ma Di Wo Do Vr
Zonneschijn (%) 10 40 50 30 20 30
Neerslagkans (%) 90 40 10 20 40 50
Neerslaghoeveelheid (mm) 5/10 0/2 0 0 0/2 0/2
Minimumtemperatuur (°C) 1 1 -3/-1 -5/-3 -4/-1 -2/0
Middagtemperatuur (°C) 4 4/5 3/5 2/3 3/5 5/7
Windrichting NO NO NO ZO ZW ZW
Windkracht (bft) 3 4 3 3 3 3
Uitgifte: 13/02/2016 07.07 uur LT


Bron: KNMI

Grafieken weermetingen.
temperatuur de afgelopen 24 uur.. luchdruk de afgelopen 24 uur..
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Meteogram Dalfsen.