Live actueel weer.
Alarm en meldingen.

Geen waarschuwingen..

Buienradar & weersverwachting.

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op vrijdag 20 januari 2017 om 05.17 uur

Vandaag vrij zonnig en droog, in het noordoosten meer bewolking.

Vandaag wordt het opnieuw vrij zonnig met alleen in het noordoosten wat meer bewolking. In de avond is in het uiterste noord(oost)en van het land wat lichte motregen niet uitgesloten. De middagtemperatuur ligt rond +4°C. De wind is zwak en meest oostelijk, in het noorden uit zuidwestelijke richtingen.

In de nacht naar zaterdag blijft het in het midden en zuiden vrijwel onbewolkt en droog. In het noorden komen er wolkenvelden voor, waaruit vooral in het uiterste noorden wat lichte motregen kan vallen. De kans op gladheid hierbij lijkt vooralsnog klein, maar niet geheel uitgesloten. Ook kan er in het noorden mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het noorden tot -5°C plaatselijk in het zuiden. De wind is zwak en waait veelal uit oostelijke richtingen.

Zaterdag overdag zijn er in het noorden wolkenvelden met kans op een spatje motregen, elders is het vrij zonnig en blijft het droog. De middagtemperatuur komt opnieuw rond 4°C uit. De oostelijke wind is overwegend zwak. (Bron: KNMI)

Weersverwachting lange termijn.
Verwachting (middel)lange termijn

Vooruitzichten
Rustig winterweer met lage neerslagkansen. Overdag temperaturen enkele graden boven nul, 's nachts lichte, soms matige vorst.
Za Zo Ma Di Wo Do
Zonneschijn (%) 60 70 20 10 30 80
Neerslagkans (%) 20 10 10 10 20 40
Neerslaghoeveelheid (mm) 0/1 0 0 0 0 0/3
Minimumtemperatuur (°C) -2 -6 -5/-4 -4/-1 -5/-3 -4/-2
Middagtemperatuur (°C) 4 2/3 3/5 2/4 1/3 3/6
Windrichting O ZW ZW Z ZO Z
Windkracht (bft) 2 2 2 2 3 4
Uitgifte: 20/01/2017 05.17 uur LT


Bron: KNMI

Grafieken weermetingen.
temperatuur de afgelopen 24 uur.. luchdruk de afgelopen 24 uur..
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van MeteoDalfsen.nl maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Meteogram Dalfsen.